Philips AJ4800

Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Descrierea produsului
Wake up and beam!
cu funcţia Time Projection

Time projection
FM, Acord digital
Alarmă dublă
Alimentare cu baterie sau de la reţea

Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confortRecepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusăEcranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.

Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcutăÎncepeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferatăTimerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la o oră) şi să selectaţi postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul de radio Philips va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi pe sunetele DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoie să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric

Repetaţi alarma pentru reluare suplimentarăPentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După nouă minute alarma va suna din nou. Puteţi continua să apăsaţi butonul Repetare alarmă la fiecare nouă minute până când opriţi alarma complet.

Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferiteSistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

Time Projection pentru afişarea timpuluiTime Projection vă permite proiectarea orei pe orice suprafaţă şi sub orice unghi. Sistemul de proiecţie inovator asigură poziţionarea şi orientarea corespunzătoare a orei afişate. Spre deosebire de afişajele LCD convenţionale, afişajul LCD negativ permite trecere luminii fără distorsionări semnificative. Un LED puternic luminează ecranul LCD negativ pentru a proiecta lumina la o anumită distanţă. Cu lentilele sale de mare precizie, ceasul proiectează imaginea şi ajustează focalizarea conform nevoilor dvs. Nu este necesar să vă ridicaţi şi să verificaţi cât este ceasul - e suficient să deschideţi ochii!Tuner FM pentru divertisment la radioTunerul FM încorporat vă permite să vă bucuraţi de melodiile preferate sau de ştiri de la postul dvs. de radio în fiecare zi. Pur şi simplu recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi.

Philips Radio cu ceas AJ4800 Time projection FM, Acord digital Alarmă dublă Funcţionare pe baterii sau prin alimentare c. a.
Wake up and beam!
cu funcţia Time Projection

Fiecare zi este unică pentru tine, iar ceasul cu radio Philips este partenerul perfect pentru o dimineaţă plăcută. Funcţia Time Projection proiectează cadranul pe orice suprafaţă - trezeşte-te, deschide ochii şi vezi cât e ceasul. Fiecare dimineaţă sună mai plăcut

Caracteristici principale

Orice dimineaţă începe cu prognoza meteo

Time Projection pentru afişarea timpului
Rotirea şi inversarea imaginii proiectate, pt. vizualizare facilă
Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

Începeţi ziua cum doriţi

Tuner FM pentru divertisment la radio
Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort
Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută
Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată
Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară
Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

Time Projection pentru afişarea timpului
Time Projection vă permite proiectarea orei pe orice suprafaţă şi sub orice unghi. Sistemul de proiecţie inovator asigură poziţionarea şi orientarea corespunzătoare a orei afişate. Spre deosebire de afişajele LCD convenţionale, afişajul LCD negativ permite trecere luminii fără distorsionări semnificative. Un LED puternic luminează ecranul LCD negativ pentru a proiecta lumina la o anumită distanţă. Cu lentilele sale de mare precizie, ceasul proiectează imaginea şi ajustează focalizarea conform nevoilor dvs. Nu este necesar să vă ridicaţi şi să verificaţi cât este ceasul - e suficient să deschideţi ochii!

Rotirea şi inversarea imaginii proiectate, pt. vizualizare facilă
 

Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă
Ecranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.

Tuner FM pentru divertisment la radio
Tunerul FM încorporat vă permite să vă bucuraţi de melodiile preferate sau de ştiri de la postul dvs. de radio în fiecare zi. Pur şi simplu recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi.

Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort
Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută
Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată
Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la o oră) şi să selectaţi postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul de radio Philips va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi pe sunetele DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoie să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric

Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară
Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După nouă minute alarma va suna din nou. Puteţi continua să apăsaţi butonul Repetare alarmă la fiecare nouă minute până când opriţi alarma complet.

Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite
Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

Ceas

Tip - Digital
Formatul orei - 12 H, 24 ore
Afişaj - LCD

Alarmă

Nr. de alarme - 2
Timer Sleep - 15/ 30/ 60/ 90/ 120 minute
Snooze (repetare alarmă) - Da, 9 minute

Tuner/Recepţie/Transmisie

Antenă - Antenă FM
Benzi pentru tuner - Acord digital, FM
Gamă de frecvenţe - 87,5 - 108 MHz
Nr. posturi presetate - 20

Confort

Alarme - Alarmă buzzer, Alarmă radio, Oră de alarmă dublă, Repetare alarmă (snooze), Gentle Wake
Temporizator de standby - Da
Luminozitate afişaj - Înaltă/Medie/Scăzută/Dezactivată
Controlul volumului - Sus/Jos
Culoare iluminare din spate - alb
Caracteristici superioare ceas - proiectare oră

Alimentare

Sursă de alimentare - 100-240 V CA, 50/60 Hz
Tip baterie - Dimensiune AA (LR6)
Număr de baterii - 4
Tip alimentare - Intrare c. a. , funcţionare cu baterie
Tensiune baterie - 1,5 V

Dimensiuni

Tip ambalaj - D-box
Dimensiuni produs (lxAxÎ) - 76,4 x 100 x 103,5 mm
Greutate netă - 0,27 kg
Dimensiunile ambalajului (L x A x Î) - 210 x 131 x 98 mm
Greutate brută - 0,363 kg

Accesorii

Accesorii incluse - Adaptor CA/CC, Ghid de iniţiere rapidă, Manual de utilizare, Certificat de garanţie

Difuzoare

Difuzoare încorporate - 1
Denumiri similare la Radio ceas cu alarma Philips AJ4800: AJ 4800
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^